2022-2023

 

 

Hallo toekomstige leerling van Emmaüs!

Start je volgend jaar in het eerste jaar van het secundair onderwijs? Wil je met onze school en de keuzes die wij aanbieden kennis maken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

   

Ik wil graag inschrijven

Heb je geen vragen meer of ben je helemaal overtuigd? Rechtsboven op deze pagina kan je je zoon of dochter digitaal inschrijven.
Tijdens de inschrijving zullen we vragen naar een persoonlijk mailadres van onze toekomstige leerling. Neem het bij de hand of maak er eentje.

 

We zijn ook open tijdens de zomervakantie

Als je graag tot bij ons komt om in te schrijven, zijn jullie zeker welkom. Dit kan van 1 tot en met 6 juli en van 16 tot en met 31 augustus, telkens van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 12u. Op 30 augustus zijn we uitzonderlijk wel dicht.

 

   

Herbeleef de infodag van 19 februari

Onder de huidige coronamaatregelen was het niet toegestaan voor scholen om infomomenten of opendeurdagen te organiseren. Daarom goten we de info over onze school in een video. We laten je kennismaken met onze aanpak en hoe een secundaire schoolopleiding is opgebouwd. Je ontdekt op welke manier je in het eerste jaar met verschillende interesses kan kennismaken met onze unieke aanpak.
Je kan deze video hieronder bekijken.

 

 

 

Alle info op deze site én in onze app

Wil je alle info van het 1e en 2e jaar binnen handbereik, installeer dan onze handige info-app. Je vindt er al de belangrijkste info terug.

 

 

   

Wandel digitaal door onze school

 

 

 

   

Ik heb nog een vraag

Heb je nog een vraag waar je geen antwoord op weet? Stel ze via emmaussecundair@op-weg.net . Eén van onze medewerkers zal je contacteren en je een gepast antwoord bieden.

 

   

Info & inschrijven OV4 en OKAN

Contacteer de coördinator voor een gesprek. Je vindt hun gegevens in de zijkolom rechts.

   

 

Digitaal inschrijven

Je zoon of dochter zelf digitaal inschrijven? Dat kan! 

Inschrijven 2022-2023

Login met: Inschrijven@op-weg.net

Paswoord: Schooljaar2223

Keuzepakketten 1e jaar A

Onze 1ste graad B

1A keuzepakket Latijn

Schoolbrochure 2022-2023

Meer lezen over onze studierichtingen en de werking van onze school

 

Intakegesprek OV4

laura.menge@op-weg.net

Intakegesprek OKAN

maaike.lootens@op-weg.net